Exposicion «Pilota» de Toni Más

El 19 de Desembre va ser la inauguració de la meua exposició fotogràfica » Pilota «. Em e sentit molt acompanyat ja que ha acudit molta gent.

Han vingut membres de la Caixa Rural d’Onda, la meua família, els meus amics de l’agrupació fotogràfica L´Art de la Llum i diversos amics més, components de diferents grups polítics i diversos mitjans de comunicació local.

Del Club Pilotari D´Onda han vingut diverses persones i com no, diversos dels xiquets protagonistes de les meues fotografies acompanyats dels seus pares.

No ha pogut entrar tota la gent que estava allí esperant, ja que l’aforament estava limitat en aquests temps, encara que minuts després de la inauguració ho feien.

Ens han fet unes quantes fotografies ( encara que no m’agrada eixir en elles ) però la que més il·lusió m’ha fet ha sigut amb els xiquets de Club *Pilotari d´Onda.

Gràcies a la Caixa Rural d’Onda per confiar en mi per a l’exposició fotogràfica » Pilota «, per patrocinar-la i cedir-me el local, també li done les gràcies al Club Pilotari D ´Onda amb Jose Luis i Vicente Varea i com no als xiquets del club.

Mil gràcies a cadascun dels quals heu vingut a veure la meua exposició.

VER MAS

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*